Vem är jag?

Det började en dag i höstmånaden September 74. En flicka kom till livet på Huddinge sjukhus i Stockholm. 

Rödflammig och rund så blev hon kallad Flexnes. Mamma säger att jag snodde åt mig av hennes röda blodkroppar vad det nu ska betyda!?🤑 

För att göra en lång historia kort så blev jag storasyster till 3 syskon till. Växer upp första halva delen i Fittja och den andra delen i Snösätra, Rågsved, tills jag flyttar hemifrån 19 år till Dalarna.

Kommer ihåg delar av min barndom, som de flesta gör antar jag. 

Back on track - alla vägar bär till Rom , men jag har mellanlandat i Eskilstuna. 

Med tiden har Jag blivit  en sån där person som gillar allt "utöver". Såna där djupa, för blotta ögat osynliga saker/ämnen. Allt sådant man kan känna med ett extra sinne. 

Och det är det min blogg kommer rikta sig mot. Mina tankar, upplevelser och idéer. Det viktiga och prövande är att jag vågar ta detta kliv och blir mer offentlig. 

Att blotta sig för andra är inte lätt - men ack så nyttigt. För vi alla är olika och oftast gillar vi det som är känt och tryggt för oss , det ligger i vår natur. 

Men det är lite idén också med denna blogg att våga ta upp sådant som är kontroversiellt i mångas ögon.

Det är ju det som alltid fått livet att växa. Tittar vi på historien har många oliksinnade, eller ska man säga mer medvetna öppensinnade personer och deras idéer påverkat människans riktning. Så vem vet vart vi är i framtiden nu när du läser i min blogg? 😁

Mina större intressen

Jag som ni ser är stort fan av hälsa och helande , Astrologi och numerologisk vetenskap är intressant! Min farmor var en professionell astrolog och en så kallad "seende" person. En väldigt unik autentisk stark kvinna med mycket humor och andlig kunskap. Hon hade ett hjärta av guld. Kan nog säga att jag fått en del av hennes sida. 

Astrologi är ett djupare ämne än någon förstått. Det är flertusenårig lära som funnits i många djupa sinnen under jordens tidevarv. 

Jag älskar detta ämne för den kan förklara en människas inre såväl som yttre liv. Den ger verktyg och lite facit på varför en upplever och agerar som man gör. 

Jag förklarar inte bort den fria viljan utan beskriver hur man under så många år har studerat cykler och beteenden hos människan och  framkommit med denna fantastiska kunskap som vi kan relatera till. Säkert kan den utvecklas mer med  tiden då livet går igenom ökande medvetenhet i evolution. ☺ 

Numerologi är säkert lika gammal som astrologi, på wiki står det att det studerats i över 5000 år och i hemlighet för att inte nyttjas i dåligt syfte. 

Därför har många inte hört talas om Numerologi som med Astrologi.